Bestyrelsesmøde d. 11. juni 2020

Tilstede: Busser, Jørgen, Henrik, Judith, Hugo og Steve

• Vi har fået tilladelse til opførelse af et muldtoilet på Myretuen.
  • Vi har fået indvilliget en Hjertestarter fra Trygfonden. Den kommer i løbet af et par måneder.
  • Generalforsamling: Eftersom regeringen nu åbner for større forsamlinger og risiko for smitte er meget lille, har vi planlagt generalforsamling til 23. august kl. 16.
    Jeanette afslutter regnskabet 14 dage før og sender til Hanne og Busser.
    Dagorden udsendes 14 dage før generalforsamlingen.
    Der er spisning kl. 18 og Petur laver mad for 100 kr. per person, betales på forhånd.
    Husk også at kontingent 100 kr også skal være betalt før generalforsamlingen. Kt.nr. 0537 746037, eller mobil pay 597925 (husk navn og formål i kommentarfelt).
    Nye medlemmer kan melde sig til eskebjergbeboerforening@gmail.com
  • Ansøgning om puljemidler diskuteres.
  • Næste bestyrelsesmøde i biblioteket 30 juli kl. 19
  • Sommerprogram:
  • Fredag 26. juni Grillaften på Myretuen. Vi starter med medbragt grillmad kl 18:00, Vi kan klare at holde anbefalet afstand.
  • Lørdag 4. juli kl. 09:00 arbejdsdag på Myretuen, vi starter med morgenkaffe. Medbring gerne buskrydder, motorsav mm.
  • Fredag 31. juli Grillaften på Myretuen. Grillen er varm kl. 18:00. Om muligt vil vi sørge for musik denne aften.
  • Søndag 23. august Generalforsamling på Myrehøj kl. 16:00 og spisning kl. 18:00
  • Fredag 28. august Årets sidste grillaften på Myretuen kl. 18:00

Hugo (referent)