Bestyrelsesmøde d. 28. april 2019

Tilstede: Busser, Jørgen, Henrik, Steve, Nils, Ling, Judith og Hugo.

Der var 8 medlemmer på teaterturen, og det havde været sjovt.

Busser og Hanne mødte til fordeling af penge i Pulje Nord. Det var positivt og tilførte os knapt 14000 kr. til prioriterede aktiviteter.

• Arbejdsdagen på Myretuen måtte desværre i sidste øjeblik aflyses pga vejret. I stedet møder bestyrelsen kl. 15 tirsdag d. 30. for at forberede Valborgsaftenen.
  • Det blev vedtaget fremover at hænge dagsorden og referater i ophængsskabet ved brugsen. Alle med email-adresse får dem også tilsendt på mail, og dem uden email får dem i postkassen. Hvis der er nogen med email som også ønsker at få materialet fra beboerforeningen i postkassen, så send venligst en email-besked til undertegnede.
  • Vi har nu fået penge til at opstille et bænkesæt uden for biblioteket, Henrik og Hugo sørger for dette.
  • Til ophængsskabet laver Steve en notits som specielt adresserer nye borgere i byen, som også bør få en velkomstfolder.
  • I halvårsprogrammet står der en grill-aften den 29/5 det skal rettes til den 31/5.

Referent: Hugo Jørgensen (hugo.jorgensen@uib.no)