Wild-Western Fest (AFLYST)

Lørdag d. 10. november er der Wild-Western-fest på Myrehøj. Der er begrænset antal billetter og disse tilbydes selvfølgelig foreningens medlemmer først. Så meld dig til allerede nu! Arrangementet offentliggøres efter weekenden, så andre udefra kan købe billetter. Tilmeldingsfristen er d. 1. november, men vent ikke – det kan være der er udsolgt der.

Baren åbner kl. 17.00 så vi lige kan sige goddag til hinanden inden Calleren guider os igennem square dance. Ca. 18.30 serveres en menu i bedste westernstil, tilberedt af Petur, Kim og gæstekok Jan Cocotte Pedersen (Jan er den første kok i DK, der har en Michelin-stjerne).
Når vi har spist underholder bandet Turf Rollers og dansegulvet er klar til at betræde.
Kom gerne i western-outfitt..!

Se Turf Rollers længere nede: