Bestyrelsesmøde d. 19. november 2016

Tilstede: Nils; Ling, Hanne, Preben, Steve, Asbjørn
Afbud: Henrik og Judith

1. Siden sidst:

Der var 42 der deltog i vores andespil der genererede et fint overskud til foreningen. Det var en god aften.
Der er ikke noget nyt om hvordan det går med initiativet omkring at få lukket lyngen for gennemkørende trafik, men det førte til en længere snak om at vi fortsat vil gøre en indsats for at få en eller anden form for trafik regulering i vores by, som er belastet af for hurtig kørende trafik gennem byen. Der kommer et udspil først i det nye år. Hanne og Asbjørn udarbejder oplæg, og dato for stormøde er sat til d. 18. januar. Medlemmer af Teknisk Udvalg inviteres til mødet, ligesom der vil blive indkaldt til et møde om mulighederne for at få Fibernet til byen.

2. Julefest

Næste arrangement er vores julefest som løber af stablen d. 3. december, der er 21 tilmeldte.

3. Evt.

Hanne foreslår foredrag med Claus Moffe Nielsen, der har fremstillet og solgt cannabisolie via hjemmeside moffes.com. Der er aftalt mulig foredragsaften d. 10. januar. Man kan se udsendelsen ”Cannabismanden fra Holbæk” med Claus Moffe Nielsen mandag d. 12. dec. på DR2 kl. 21.30.

Næste møde i bestyrelsen bliver tirsdag d. 10. januar kl. 19.00 hos Preben

Det kommer til at handle meget om vores aktiviteter det kommende år hvorfor forsalg og ideer er meget velkomne.

Referat Asbjørn

Bestyrelsen ønsker alle en god Jul og et godt Nytår