Forfatteroplæsning på Eskebjerg bibliotek

bogportrt-mindreLørdag den 5. september besøger forfatteren Charlotte Weize Eskebjerg bibliotek. Hun vil præsentere sin seneste roman ” Harzensanger” og også give os smagsprøver på sin endnu ikke udkomne klimaroman “Den afskyelige”. Hvad der en klimaroman? Det får vi at vide.

Charlottte Weitze (f.1974) debuterede som 22-årig og har allerede et stort og alsidigt forfatterskab. Hun er blevet kaldt eventyrpigen i ny dansk litteratur. Hendes bøger foregår på grænsen mellem det hverdagsagtige og det helt eventyrlige. Om mennesker, der ikke rigtig føler sig tilpas i verden, og som måske forsvinder ind i en anden verden. Charlotte Weize har studeret folkemindevidenskab og ved meget om trolde og alfer og nisser og hvad der ellers bebor fantasien. Hun bor i Vallekilde, hvor hun også arrangerer kurser og underviser unge i at skrive kreativt. Vi er meget glade for, at hun med kort varsel har sagt ja til at træde ind for Iris Garnov, der måtte melde fra grundet sygdom.
Mødet er det første af tre, som vi nu på fjerde år afholder i vores lille bibliotek den første lørdag eftermiddag i efterårsmånederne for at fejre bibliotekets stadige liv. Der vil være kaffe og hjemmebagt kage, der er gratis adgang, og som sædvanlig er alle velkomne.
Mødet støttes økonomisk af Forfattercentrum under Statens Kunstfond.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.