Bestyrelsesmøde 7. januar 2015

Afbud: Nils

Dagsorden

1. Siden sidst

Julefesten gik godt. Vi fik flot juletræ fra Gulla og Henning. Der deltog 45 voksne og 13 børn. Snak om fremtidige godteposer: Vi finder en lille gave i stedet for slik.

Hanne og Steve deltog ved Ettekes og Oles begravelser med blomster fra foreningen.

1. Årsplan

Fredag 16. januar.: Judith kommer og fortæller om sit liv i USA, store dele af verden og DK.

Fredag 20. feb. kl. 19.00: Valentinsmiddag for voksne medlemmer

Søndag 15. marts kl. 16.00: Generalforsamling.

Søndag 15. marts kl.18.00 er der fællesspisning (Ribbenssteg kr. 100,-)

Lørdag 25. april kl. 9.00: Arbejdsdag på Myretuen

Torsdag 30. april: Valborgaften på Myretuen

Maj? Teater

Maj? Fællestur til Sporvejsmuseet, Skjoldnæsholm

Tirsdag 23. juni: Sct. Hans Aften ved Amfiteatret, Bregninge

August: Sommerfest på Myretuen

Onsdag 4. nov.: Andespil

Lørdag 12. dec.: Julefest på Myrehøj

Der er flere arrangementer i støbeskeen, disse oplyses senere

Der udsendes Velkomstbrochure, Nyhedsbrev og girokort ud inden for kort tid. Medlemskab koster for 2015 kr. 100,- pr. voksen. Børn/unge under 18 år er gratis.

1. Foredrag

Judith kommer og fortæller. Hanne udarbejder plakat og sender meddelelsen ud. Der er kaffe og kage til medlemmer i 2014 og 2015. Gæster betaler entre kr. 50,-.

1. Valentinmiddag

Dato sat til 20. februar. For voksne medlemmer – pris kr. 150,-. Der sendes yderligere oplysninger ud med Nyhedsbrev, som er undervejs.

1. Evt.

Intet

Ref. Steve/Hanne

Næste møde: onsdag d. 4. feb. kl. 19.00 hos Hanne

Til dig der får referat i postkasse eller pr. post: Hvis du har e-mailadresse, som vi må sende til, så skriv den til hanne@klima2000.dk (den gives ikke videre og bruges ikke til andet end orientering om beboerforeningens aktiviteter).