Arbejdssøndag

Kontakt:
Jørgen
40 74 46 58

Her for enden af Myrehøjvej ligger Myretuen, som Eskebjerg Beboerforening har lejet af kommunen indtil år 2096. Der er gennem mange år arbejdet på at gøre området attraktivt for byens borgere: Her er plantet pryd- og frugttræer, bygget læhytte – her er grill og bord/bænkesæt – og gyngestativ.
Vi arrangerer et par gange om året arbejdsdage, så vi kan vedligeholde området.

KOM OG VÆR MED !

Vi skal have beskåret og fældet nogle af de mange træer der skyder op flere steder på Myretuen, så vi kan forhindre, at flere råger søger ophold i Eskebjerg. Så har du et ørnenæb, buskrydder eller en sav og har du lyst og tid til at give en hånd med, så mød op kl. 9.00 på Myretuen.

Der er kaffe mm og god stemning i godt selskab med andre fra byen.
Vil du prøve beboerforeningens plæneklipper? Så er du også hjertelig velkommen 😉

Eller er det dig, der har lyst til at pille lidt ukrudt rundt frugttræerne, ved gyngestativet eller på terrassen, så er det også en opgave.

Vi håber rigtig mange har lyst til at deltage. Forsamlingsforbuddet lyder på max 50 og vi har 6300 m2 at boltre os på.
Arbejdsdagen slutter når man ikke kan/orker mere…