Forfatterdage på Eskebjerg bibliotek

Klik for at se plakat i fuld størrelse

Så er det igen tid til “Forfatterdage på Eskebjerg bibliotek”.
Der er gratis adgang, kaffe/te og kage kan købes

Mødet på lørdag bliver med Line Knutzon, dramatikeren, der vil præsentere bogen Frit flet, som hun har lavet med Naja Marie Aidt og Mette Moestrup, en bog med alle slags tekster og billeder, fra 2014.

Amalie Laulund måtte sygemeldt sig, og Line trådte til med meget kort varsel. Hun kender os og egnen og biblioteket, fordi hendes mor Marianne var bibliotekar her før sammenlægningen.

Line vil også tale om den kreative proces, så det bliver et spændende møde, med Danmarks bedste og sjoveste dramatiker.

 

Lørdag d. 7. oktober kl. 14 – 16 kan du møde Jørgen Hegner Christiansen

Jørgen Hegner Christiansen er uddannet på Kunstakademiets arkitektskole og har bidraget til adskillige bøger og tidsskrifter indenfor sit fag, både som skribent og som redaktør. Her vil han fortælle om sit seneste

Zoologisk Have – Dyrenes boliger

En beretning om dyrenes boliger gennem tiderne og om tankerne bag. De skiftende tiders syn på dyr og dyrevelfærd i fangen- skab afspejler sig i bygningerne og i deres forhold til publikum. Haven har i sit mere end 150-årige liv skiftet karakter fra et beskedent menageri til en af de førende zoologiske haver i verden.

 

Ditte Birkemose kommer Lørdag d. 4. november kl. 14 – 16

Ditte Birkemose havde skrevet mange både børne-, ungdoms- og voksenromaner og i 1988 fået Kulturministeriets Initiativpris, da hun i 1996 debuterede med sin første krimi, Til toner af Tosca, med privat-detektiven Kit Sorel. Siden kom Hadets engel, som hun fik Dan Turèll-prisen for, og derefter U-233. Her vil hun præsentere den fjerde bog i serien:

Drengen fra Agadir

Kit Sorel forsøger at finde Mehdi, der er forsvundet, og måske er han involveret i en islamistisk terrorcelle. Ditte Birkemose er uddannet pædagog, men ernærede i mange år familien ved også at skrive romaner og noveller til ugebladene.

Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.