Bestyrelsesmøde 5. september 2017

Ref. Steve/Hanne Til stede: Steve, Judy, Nils, Ling, Grete, Carsten og Hanne
Forhindret: Preben, Asbjørn og Henrik

1. Siden sidst

Hanne deltager som medlem af Landdistriktsudvalget i et arrangement d. 21. sep. om ”Danmarks Landsbyer i dag og i fremtiden”
Det siges at PostDanmark cykelløb kommer igennem Eskebjerg d. 12. sep.!
Der arbejdes fortsat på opbevaring af plæneklipper. Vi har stadig nogle tusinde fra landdistriktspuljen til det.

2. Fællesspisning

Petur har sammensat menu for fællesspisning. 3-retters menu – pris kr. 150,- .
Der kan betales på foreningskontoen 5367 0241703. Invitation sendes til medlemmer.

3. Teatertur

Turen går denne gang til Den Gamle biograf i Gørlev for forestillingen: Edith Piaf d. 2. nov. kl. 19.30. Billetten koster kr. 123,50.
Der sendes information ud til medlemmer.

4. Soft Green

Eskebjerg Beboerforening er deltager i et foreningsudviklingsforløb med Peter Erkmann fra firmaet Soft Green Foreningsudvikling ApS. Der er bevilget kr. 28.000,- fra Landdistriktsudvalget. Første gang er den 12. sep., hvor bestyrelsen mødes med Peter og landdistriktskoordinator Maria Singerholm.

5. Evt.

Bestyrelsen aftaler nyt møde d. 12. sep.,